You are here:

Fine Art/vanguard paintings

Advertisement


Question
I have two vanguard paintings and they have the stamp and a signature which I can not read also one has a paper stapled to the back I can not find them on the internet on Is called oriental spring time and the other doesn't have a paper on it but is kindof the same.. they are on canvas and have nice vintage frames can you help me know how to price them I am so confused and don't want to screw myself

Answer
Dear Rebecca,

Your question has been referred to me. However, I'm not quite certain I can answer it or that it is in my field of expertise.

Nevertheless, I'm willing to give it a go if you can provide me with a bit more to go on. Your description alone is not enough. Would you please send photographs of the two canvasses and possibly separate, enlarged photographs focussing on the section where the stamp and signature are.

With that in hand I might be able to guide you.

Best regards, Renier Emons

Fine Art

All Answers


Answers by Expert:


Ask Experts

Volunteer


Renier Emons

Expertise

Ik heb geen vragen. Alleen een suggestie. Indien er ooit nog vragen binnenkomen omtrent Ronald Frijling (Ronald Henry Arthur Frijling) neem dan contact op met mij. Hopelijk ga ik nog een paar jaartjes mee. Die cowboy verhalen op 't Internet (http://en.allexperts.com/q/Fine-Art-3122/2011/5/Ronald-Fryling-artist.htm ) slaan echt nergens op. 100% Uit de duim gezogen. Als "expert" kan je zoiets echt niet maken! Zeg dan liever dat je 't niet weet. Ronald Frijling verdient 't ook niet om zo de geschiedenis in te gaan. Toen ik dat antwoord van David zag heb ik daar spontaan op gereageerd en dat was misschien niet erg diplomatiek, maar wel eerlijk. Uiteraard kan ik een en ander ook onderbouwen. Inmiddels heb ik ook de overlijdens advertentie ontvangen. Ik was op 't moment van zijn overlijden in China en niet meteen bereikbaar. Toen ik uiteindelijk het nieuws ontving had de crematie al plaatsgevonden.

Experience

Ronald Frijling was mijn (stiefvader) vanaf ongeveer mijn 6e jaar. Alle informatie is terug te vinden in mijn reactie.

Organizations
niet aan de orde; dit geldt ook voor alle volgende velden.

Publications
Hij heeft mij zojuist een copie van het overlijdensbericht toegezonden. Daarom ook een kleine correctie. Ik had oorspronkelijk geschreven dat hij in 1996 was overleden; dat was dus een jaar later; in Breezand, De Wieringerwaard. Ik geef het goede antwoord en jullie kunnen het publiceren of gebruiken om een eigen antwoord te geven.

Education/Credentials
niet van toepassing

Awards and Honors
Ik zal ook proberen om nog een copie van zijn laatste paspoort te krijgen. Ik heb gezien dat mijn neef Arthur (jongste zoon van Ronald's jongste broer en naar hem vernoemd door zijn vader) ook recentelijk heeft gereageerd op dat artikel.

Past/Present Clients
M.b.t. andere talen, die hieronder worden aangegeven, kan ik nog opmerken dat ik vrij veel talen redelijk goed tot goed beheersen dat de vraagstelling in the oorspronkelijke versie aan mij kan worden doorgestuurd. Veelal zal ik in staat zijn om in dezelfde taal te antwoorden. Eachter niet in een taal met een ander schrift, zoals Grieks of Arabisch. Dan moet ik constant mij n toetsenbord instelling veranderen en dat is me teveel moeite.

©2017 About.com. All rights reserved.