You are here:

Fine Art/Walter #9630 Homeward

Advertisement


Question
This picture was framed at Catalba Fine Arts, Inc.
New York, New York frame #SA792
I recently acquired this painting or print upon the death of my Uncle.  Can you tell me anything about this piece or anything about the value?  I would appreciate anything you may be able to tell me.

Answer
Dear Nancy,

Your question has been forwarded to me for an answer.

I am somewhat at a loss because from the way you have phrased your request I would have expected a picture of the subject artwork; yet there is none. Did you forget to attach or has it been lost in transit?

Therefore, please send a picture of the painting or print in question, lest I can identify whether or not this is in the field of my expertise.

Best regards,
Renier Emons

Fine Art

All Answers


Answers by Expert:


Ask Experts

Volunteer


Renier Emons

Expertise

Ik heb geen vragen. Alleen een suggestie. Indien er ooit nog vragen binnenkomen omtrent Ronald Frijling (Ronald Henry Arthur Frijling) neem dan contact op met mij. Hopelijk ga ik nog een paar jaartjes mee. Die cowboy verhalen op 't Internet (http://en.allexperts.com/q/Fine-Art-3122/2011/5/Ronald-Fryling-artist.htm ) slaan echt nergens op. 100% Uit de duim gezogen. Als "expert" kan je zoiets echt niet maken! Zeg dan liever dat je 't niet weet. Ronald Frijling verdient 't ook niet om zo de geschiedenis in te gaan. Toen ik dat antwoord van David zag heb ik daar spontaan op gereageerd en dat was misschien niet erg diplomatiek, maar wel eerlijk. Uiteraard kan ik een en ander ook onderbouwen. Inmiddels heb ik ook de overlijdens advertentie ontvangen. Ik was op 't moment van zijn overlijden in China en niet meteen bereikbaar. Toen ik uiteindelijk het nieuws ontving had de crematie al plaatsgevonden.

Experience

Ronald Frijling was mijn (stiefvader) vanaf ongeveer mijn 6e jaar. Alle informatie is terug te vinden in mijn reactie.

Organizations
niet aan de orde; dit geldt ook voor alle volgende velden.

Publications
Hij heeft mij zojuist een copie van het overlijdensbericht toegezonden. Daarom ook een kleine correctie. Ik had oorspronkelijk geschreven dat hij in 1996 was overleden; dat was dus een jaar later; in Breezand, De Wieringerwaard. Ik geef het goede antwoord en jullie kunnen het publiceren of gebruiken om een eigen antwoord te geven.

Education/Credentials
niet van toepassing

Awards and Honors
Ik zal ook proberen om nog een copie van zijn laatste paspoort te krijgen. Ik heb gezien dat mijn neef Arthur (jongste zoon van Ronald's jongste broer en naar hem vernoemd door zijn vader) ook recentelijk heeft gereageerd op dat artikel.

Past/Present Clients
M.b.t. andere talen, die hieronder worden aangegeven, kan ik nog opmerken dat ik vrij veel talen redelijk goed tot goed beheersen dat de vraagstelling in the oorspronkelijke versie aan mij kan worden doorgestuurd. Veelal zal ik in staat zijn om in dezelfde taal te antwoorden. Eachter niet in een taal met een ander schrift, zoals Grieks of Arabisch. Dan moet ik constant mij n toetsenbord instelling veranderen en dat is me teveel moeite.

©2017 About.com. All rights reserved.